Rekry

Rekry

 

Meillä on aina tilaa osaamiselle.

 

Haluatko olla osa yhteisöä, jossa yksilöllistä ammattitaitoasi arvostetaan? Tule töihin Huhtalalle! Jos olet kiinnostunut työstä monipuolisessa logistiikka-alan yrityksessä, jonka sydämessä sykkivät perheyrityksen arvot, jätä meille hakemuksesi.

Terminaalityöntekijöitä Seinäjoelle

 

Haemme 2 henkilöä terminaalityöhön Seinäjoelle hoitamaan asiakkaamme sisälogistiikkaa. Työ on vakituinen ja painottuu iltatyöhön. Työtehtävät ovat sisätiloissa tapahtuvaa kuljetusyksiköiden keräilyä ja järjestelyä. Odotamme sinulta järjestelmällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja sosiaalista rohkeutta.

 

Hakuaika: 10.5.2021–30.6.2021

 

Täytä hakulomake ›

Jätä avoin hakemus

 

Alla olevasta linkistä pääset työnhakulomakkeeseen, jonka kautta voit hakea joko avointa työpaikkaa tai jättää avoimen hakemuksen. Halutessasi voit liittää myös CV:si hakemukseen.

 

Voit jättää meille avoimen työhakemuksen milloin haluat. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti ja säilytämme niitä kuusi kuukautta.

Täytä hakulomake ›

 

 

 

 

Jätä

hakemus

Lomakkeella:

Täytä lomake ›

Postissa:

Huhtala Logistics Oy

Yhdistelmäväylä 6, 60100 SEINÄJOKI

 

Kysy

lisätietoja

rekry@huhtalalogistics.com
Heidi Mikkonen / 050 441 3384

Miten voimme liikuttaa?

 

Huhtala Logistics palvelee keskusliikkeitä ja teollisuutta logistiikkapalveluin, joiden ydintä ovat kuljetukset, sisälogistiikka, varastointi ja lähettitoiminta. Kehittyvän ja kasvavan koneistomme moottorina ovat perheyrityksen arvot.

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä