Asiakaspalaute
Kuljetus

Kuljetus

 

Sinulla on tuotteet, me kuljetamme ne.

 

Tarjoamme lämpötilasäädellyt elintarvikekuljetukset sekä ketterät massa- ja kappaletavarakuljetukset ympäri Suomen. Tarjoamme myös jakelukuljetuspalvelut Länsi-Suomessa. Edistynyt digitaalinen toiminnanohjausjärjestelmämme takaa joustavat toimitukset ja pitävät aikataulut. Sen avulla myös asiakkaamme voi seurata kuljetustensa edistymistä reaaliajassa.

Massa- ja kappaletavarakuljetukset

 

Tarjoamme massa- ja kappaletavaralogistiikan palveluita valtakunnallisesti sekä lisäksi nosturiautopalveluita pääsääntöisesti Seinäjoen, Vaasan ja Kokkolan talousalueilla. Asiakkaamme edustavat muun muassa LVI- ja rakennusalaa, rautakauppaa ja yksityisiä rakentajia.

 

Elintarvikekuljetusten ekspertti

 

Olemme toimineet elintarvikelogistiikassa jo 40 vuotta. Lämpötilasäädellyllä kalustolla hoidamme pääasiassa runko- ja suorajakelukuljetuksia. Pitkälle kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä optimoi kuljetukset ja takaa varmat toimitukset ja pitävät aikataulut kaikissa tilanteissa.

 

Moderni kalusto


Kuljetamme tuotteesi ajanmukaisella kalustolla, jota päivitämme jatkuvasti. HCT-kalusto tuo kuljetuksiimme tehokkuutta. Lisäksi panostamme kalustehankinnoissamme myös luontoa säästäviin ratkaisuihin, kuten biokaasuautoihin.

Hekin luottavat kuljetuspalveluihimme

 

Miten voimme liikuttaa?

 

Huhtala Logistics palvelee keskusliikkeitä ja teollisuutta logistiikkapalveluin, joiden ydintä ovat kuljetukset, sisälogistiikka, varastointi ja lähettitoiminta. Kehittyvän ja kasvavan koneistomme moottorina ovat perheyrityksen arvot.

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä