Asiakaspalaute
Tule meille töihin

Tule meille töihin

 

Meillä on aina tilaa osaamiselle.

 

Haluatko olla osa yhteisöä, jossa yksilöllistä ammattitaitoasi arvostetaan? Tule töihin Huhtalalle! Jos olet kiinnostunut työstä monipuolisessa logistiikka-alan yrityksessä, jonka sydämessä sykkivät perheyrityksen arvot, jätä meille hakemuksesi.

Ovet auki oikealle tekijälle

HAKU KÄYNNISSÄ: AINA.

 

Haemme nyt Seinäjoella sijaitsevaan elintarviketerminaaliin terminaalityöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkaudelle 2023. Työtehtävät ovat viileässä elintarviketerminaalissa tapahtuvaa tuotteiden keräilyä ja järjestelyä. Työaika painottuu pääsääntöisesti ilta-aikaan (klo 17:00-01:00). Trukkikortti ei ole pakollinen, sillä suurinosa keräilystä tehdään rullakkokohtaisena keräilynä.

 

Haemme Seinäjoelle yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa  elintarvikelogistiikkaan määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkaudelle 2023 jakelu- ja runko liikenteeseen. Työn vaatimuksena ovat voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys, BECE-ajokortti sekä motivoitunut asenne työntekoa kohtaan. Työtehtävät painottuvat yöaikaan. 

 

 

 

Avoimella hakemuksella voit myös hakea töihin Huhtala Logisticsin eri toimipaikkoihin. 

Laita meille avoin hakemus, niin pääsemme tutustumaan sinuun ja osaamiseesi! Olemme sinuun yhteydessä, mikäli sopivaa työtä on tarjolla. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti ja säilytämme niitä kaksitoista kuukautta.

 

 

Tästä täyttämään lomake ›

 

 

 

Jätä avoin

hakemus

Lomakkeella:

Täytä lomake ›

Postissa:

Huhtala Logistics Oy

Yhdistelmäväylä 6, 60100 SEINÄJOKI

 

Kysy

lisätietoja

rekry@huhtalalogistics.com
Heidi Mikkonen / 050 441 3384

Miten voimme liikuttaa?

 

Huhtala Logistics palvelee keskusliikkeitä ja teollisuutta logistiikkapalveluin, joiden ydintä ovat kuljetukset, sisälogistiikka, varastointi ja lähettitoiminta. Kehittyvän ja kasvavan koneistomme moottorina ovat perheyrityksen arvot.

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä