Asiakaspalaute
Tule meille töihin

Tule meille töihin

 

Meillä on aina tilaa osaamiselle.

 

Haluatko olla osa yhteisöä, jossa yksilöllistä ammattitaitoasi arvostetaan? Tule töihin Huhtalalle! Jos olet kiinnostunut työstä monipuolisessa logistiikka-alan yrityksessä, jonka sydämessä sykkivät perheyrityksen arvot, jätä meille hakemuksesi.

Ovet auki oikealle tekijälle

 

Olemme iloisia, että olet kiinnostunut työskentelemään Huhtala Logistics-konsernissa. Tällä sivulla näet avoimet työpaikat ja voit täyttää avoimen hakemuksen. 

 

Kesätyöt 2024

 

Terminaalityöntekijöitä

Haemme Seinäjoelle elintarviketerminaaliin määräaikaiseen työsuhteeseen terminaalityöntekijöitä.

Kesätyömme alkavat touko-kesäkuun aikana ja kestävät hakijoiden toiveet huomioiden jopa elokuulle saakka (mahdollisuus jatkaa myös osa-aikasena syksyllä). 

Työtä tehdään viileässä terminaalissa, eri lämpötiloissa ( mm. +2, +5 ja -20). Työaika painottuu ilta-aikaan (työvuorot klo 17:00-01:00). Työtehtävät ovat pääsääntöisesti kuljetusyksiköiden keräilyä ja järjestelyä. Työhön sisältyy paljon tuotteiden nostamista aina kevyestä raskaaseen. Siksi odotammekin hakijalta fyysistä kestävyyttä, järjestelmällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja sosiaalista rohkeutta.

 

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia
Haemme kesän ajaksi Seinäjoelle, Kokkolaan ja Tampereelle määräaikaiseen työsuhteeseen yhdistelmäajoneuvonkuljettajia elintarvikelogistiikkaan jakelu- ja runko liikenteeseen. Työn vaatimuksena ovat voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys, BECE-ajokortti sekä motivoitunut asenne työntekoa kohtaan. Työtehtävät painottuvat yöaikaan. Työhön sisältyy kuljetustyön lisäksi myös jakotyötä asiakkaalle. Siksi odotammekin hakijalta fyysistä kestävyyttä, järjestelmällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja sosiaalista rohkeutta.  

Avoimella hakemuksella voit hakea töihin Huhtala Logisticsin eri työtehtäviin. 

Laita meille avoin hakemus, niin pääsemme tutustumaan sinuun ja osaamiseesi! Olemme sinuun yhteydessä, mikäli sopivaa työtä on tarjolla Huhtala Logistics:lla. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti ja säilytämme niitä kaksitoista kuukautta.

 

 

 

 

Tästä täyttämään lomake ›

 

 

 

Jätä avoin

hakemus

Lomakkeella:

Täytä lomake ›

Postissa:

Huhtala Logistics Oy

Yhdistelmäväylä 6, 60100 SEINÄJOKI

 

Kysy

lisätietoja

rekry@huhtalalogistics.com
Heidi Mikkonen / 050 441 3384

Miten voimme liikuttaa?

 

Huhtala Logistics palvelee keskusliikkeitä ja teollisuutta logistiikkapalveluin, joiden ydintä ovat kuljetukset, sisälogistiikka, varastointi ja lähettitoiminta. Kehittyvän ja kasvavan koneistomme moottorina ovat perheyrityksen arvot.

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä