Asiakaspalaute
Sisälogistiikka

Sisälogistiikka

 

Sinulla on tuotteet, me ohjaamme ne eteenpäin.

 

Moderneissa terminaalitiloissamme vastaanotamme, käsittelemme ja lähetämme eteenpäin pienet ja suuret tavaravirrat yksittäisen tuotteen tarkkuudella. Tarjoamme sisälogistiikkapalveluita myös asiakkaidemme tiloissa.

Tilaa tehokkaalle logistiikalle

 

Seinäjoen logistiikkakeskuksissamme on yhteensä noin 4000 m² tilaa erilaisten elintarvikkeiden sekä muiden tuotteiden säilyttämiseen niiden vaatimissa lämpötiloissa. Terminaalitilamme kehittyvät asiakkaidemme kasvavien tarpeiden mukana.

 

Hallitut prosessit

 

Käytämme keräilyyn toiminnanohjausjärjestelmää, joka yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa varmistaa, että tuotteesi kulkevat käsittelyprosessin läpi sujuvasti ja ajallaan.

 

 

 

Joustava palvelu

 

Paras palvelu syntyy yhteistyössä. Kehitämme toimintaamme ja palvelujamme asiakkaidemme toiveiden perusteella. Näin voimme tarjota joustavat ratkaisut jokaisen asiakkaamme tarpeeseen.

Hekin luottavat sisälogistiikkapalveluihimme

 

Miten voimme liikuttaa?

 

Huhtala Logistics palvelee keskusliikkeitä ja teollisuutta logistiikkapalveluin, joiden ydintä ovat kuljetukset, sisälogistiikka, varastointi ja lähettitoiminta. Kehittyvän ja kasvavan koneistomme moottorina ovat perheyrityksen arvot.

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä