Asiakaspalaute
Yritys

Yritys

 

Huhtala Logistics. Liikkuva osa liiketoimintaasi.

 

Huhtala Logistics on kannattavasti kasvava perheyhtiö, joka panostaa vahvasti keskusliikkeiden ja teollisuuden logistiikkapalveluihin. Olemme logistiikkatalo, jonka keihäänkärkenä ovat kuljetukset, mutta palvelemme asiakkaitamme myös sisälogistiikassa sekä lähetti- ja pakettipalveluissa.

 

PERHEYHTIÖN ARVOT

 

Toimintaamme ohjaa perheyhtiön vakaa arvopohja: asiakasta ilahduttava laadukas palvelu sekä into tehdä asioita yhdessä asiakasta kuunnellen. Pidämme sen, minkä lupaamme.

 

JOUSTAMME TARPEIDESI MUKAAN

 

Paras palvelu syntyy yhteistyössä. Kehitämme toimintaamme ja palvelujamme asiakkaidemme toiveiden perusteella. Näin voimme tarjota joustavat ratkaisut jokaisen asiakkaamme tarpeeseen.

 

VAALIMME OSAAJIAMME

 

Palveluksessamme on jo noin 150 luotettavaa ammattilaista, joiden korkea ammattitaito on yhtiössämme ykkösasia. Kuljettajillemme olemme luoneet Truck Academy -koulutuspolun, joka varmistaa henkilöstön osaamisen jatkuvan kehittämisen.

 

SUUNTANA PAREMPI HUOMINEN

 

Ympäristöasiat ovat yrityksellemme tärkeitä. Pyrimme suunnittelulla ja digitalisaatiolla varmistamaan tehokkaan tuotannon. Haluamme pienentää hiilijalanjälkeämme, ja olemme sitoutuneita luomaan päästötöntä tulevaisuutta.

 

Investoimme suunnitelmallisesti ajanmukaiseen kuljetuskalustoon, ja olemme olleet alusta saakka mukana erilaisissa HCT-ajoneuvoyhdistelmiin (High Capacity Transport) liittyvissä projekteissa. Hankinnoissa painotamme sekä turvallisuutta että ympäristöä säästäviä ratkaisuja.

 

Ja arki rullaa.

Miten voimme liikuttaa?

 

Kehittyvä ja kasvava koneisto, moottorinaan perheyrityksen arvot. Huhtala Logistics palvelee keskusliikkeitä ja teollisuutta logistiikkapalveluin, joiden ydintä ovat kuljetukset, sisälogistiikka, varastointi ja lähettitoiminta.

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä